Kaaspate met noten

  • Engels, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-08-2006

voorgerecht, maar met salade ook een lekker lunch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 snee volkorenbrood, zonder korst, 5 eetl. magere melk, 150 gr, walnoten of pecannoten gehakt, 75 gr. geraspte kaas, 1 grote teen knoflook geperst, 2 eetl. olie, vers gemalen zwarte peper, peterselie voor garnering
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mooie (pate)vorm

Voorbereiding

week het brood in de melk. Hak de noten, niet te fijn.

Bereidingswijze

Prak noten, kaas, knoflook en olie met een vork door het brood en voeg ruim peper toe. Druk het geheel in de vorm en zet het in de koelkast.

Serveertip

Op een schaal storten en garneren met peterselie. Geef er toast bij.

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 05-05-2009

Lijkt me een lekker en snel hapje. Dank je wel. Groetjes, Jos

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten