Kaaspate met noten

  • Engels, Bijgerecht
  • 20-30 min.

voorgerecht, maar met salade ook een lekker lunch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 snee volkorenbrood, zonder korst, 5 eetl. magere melk, 150 gr, walnoten of pecannoten gehakt, 75 gr. geraspte kaas, 1 grote teen knoflook geperst, 2 eetl. olie, vers gemalen zwarte peper, peterselie voor garnering
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mooie (pate)vorm

Voorbereiding

week het brood in de melk. Hak de noten, niet te fijn.

Bereidingswijze

Prak noten, kaas, knoflook en olie met een vork door het brood en voeg ruim peper toe. Druk het geheel in de vorm en zet het in de koelkast.

Serveertip

Op een schaal storten en garneren met peterselie. Geef er toast bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marie-france avatar
marie-france

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten