Varkenshaas uit de braadzak

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 varkenshaasjes.
peper en zout.
450 gr. soepgroenten.(boeren).
1 braadzak.
75 gr. kruidenboter.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 220,77 kcal
Koolhydraten 5,73 g
Eiwitten 16,35 g
Vetten 14,03 g
Benodigdheden
oven.

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze

Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het met zout en peper.
Schep de groenten in de braadzak en leg het vlees op de groenten.
Verdeel de kruidenboter erover en maak de zak met de bijgesloten sluitclip dicht.
Plaats de zak in de oven en bak het vlees ca. 10 min. op 200 graden.
Knip de zak open en laat het vlees nog 5 min. in de oven bruinen.
Neem het vlees uit de zak en laat het nog 5 min.rusten.
Snijd het vlees in plakken.

Serveertip

Verdeel de gorenten en de jus over vier borden en leg de plakken varkenshaas op de groenten.
Lekker met gemengde salade en aardappelpuree.
&copy

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten