Avocado met tonijn en noten

  • Frans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Avocado met tonijn en noten

    Avocado met tonijn en noten

    Avocado met tonijn en noten

avocado anders dan anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 rijpe avocados, 1 blikje tonijn(naturel, uitgelekt gewicht 150 g),2 eetlepels grofgehakte walnoten + 8 halve, 3 eetlepels creme fraiche 2 citroenen 2 afgestreken theelepels mosterd snufje cayennepeper zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 citroen uitpersen, 2 avocados halveren, pit eruit en iets verder uithollen, met citroensap besprenkelen. het avocado-vlees fijnprakken, mengen met sap van een halve citroen, fijngemaakte tonijn, creme, gehakte noten,mosterd, zout en cayenne naar smaak. de derde avocado in piepkleine blokjes snijden en erdoor mengen. enkele blokjes achterhouden voor garnering.de massa in de avocadohelften scheppen en decoreren met de halve walnoten, av.blokjes en stukjes citroen

Bron

aangepast recept uit frans tijdschrift

Serveertip

een half uurtje de koelkast in en goed koel serveren

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ecureuil avatar
ecureuil

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten