Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas en bieslook

  • Frans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas en bieslook

    Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas en bieslook

    Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas en bieslook

Een plaatje om te zien, en heerlijk van smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten
100 gram gerookte zalm handje vol rucola 1 pakje Boursin beetje bieslook fijngeknipt cr?me fraiche

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Meng de Boursin met de cr?me fraiche.
  • Leg de plakjes zalm op de werktafel en leg ze een beetje over elkaar heen.
  • Smeer deze plakjes nu in met het kaasmengsel.
  • leg nu mooi er over heen de blaadjes rucula.
  • Rol dit alles nog op en leg dit een half uurtje in de vriezer.
  • Snij nu met een scherp mes de zalmrolletje in mooie plakjes.


Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten