1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas en bieslook

Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas en bieslook

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-08-2006

Ingrediënten


100 gram gerookte zalm handje vol rucola 1 pakje Boursin beetje bieslook fijngeknipt cr?me fraiche



Een plaatje om te zien, en heerlijk van smaak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de Boursin met de cr?me fraiche. Leg de plakjes zalm op de werktafel en leg ze een beetje over elkaar heen. Smeer deze plakjes nu in met het kaasmengsel. leg nu mooi er over heen de blaadjes rucula. Rol dit alles nog op en leg dit een half uurtje in de vriezer. Snij nu met een scherp mes de zalmrolletje in mooie plakjes.




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top