1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Stoofvlees
  6. Stoofvlees

Stoofvlees

  • Duits, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 10-08-2006

Ingrediënten 4 personen


750 gr varkensvlees met een vet-randje 2 knoflooktenenchinese sojasausbruine oestersauszout0.5 dl azijn1 laurierblad



Heerlijke stoofschotel met sojasaus, knoflook, enz....

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Giet 2 dl water in een pan, voeg de gesnipperde knoflooktenen, een paar el chinese sojasaus en evenveel bruine saus, iets zout, de azijn en het laurierblad er aan toe en breng het geheel al roerend aan de kook.Draai het vuur lager, voeg het in stukjes gesneden vlees toe en laat dit in gesloten pan gaar stoven.
Af en toe omroeren.

Serveertip

Geef er drooggekookte rijst bij.Eet smakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top