1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Entrecote met kruidenboter

Entrecote met kruidenboter

  • Belgisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-08-2006

Ingrediënten 6 personen


-1 ui - 2 teentjes knoflook - 8 eetlepels gemengde verse gehakte kruiden - 125 g boter - 6 entrecotes van 200 gr elk - 4 eetlepels olie - zout en cayennepeper.



Een recept voor de BBQ; lekker pittig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Schil en hak de ui fijn.
-Schil de knoflook en hak ze fijn.
-Meng de gehakte kruiden, knoflook en gehakte ui door de boter en doe de boter in een schaaltje.
-Roer cayennepeper en zout door de olie en bestrijk het vlees hiermee aan beide kanten.

Bereidingswijze

-Grill de entrecotes 4-6 minuten aan elke kant op de barbecue, naar smaak.
-Bestrijk het vlees tijdens het grillen regelmatig met de gekruide olie.
-Dien de entrecotes op met de kruidenboter.

Serveertip

Serveer met stokbrood en gemengde sla.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top