Rijst met kerrie-vissaus

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Dit is lekker makkelijk camping-eten!!! Mijn vader maakt het altijd voor ons maar ik mag ook soms zelf koken. Het duurt niet lang en je hebt er maar 2 pannen voor nodig. Eet smakelijk!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
400 g rijst-
1 blikje kerriesoep-
2 theelepels sambal-
1-2 kabeljauw filets, in stukjes-
1 pakje roze garnalen-
2 eetlepels olie-
zout-
peper-
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok of grote pan. bak hier in de kabeljauw gaar. Gooi de garnalen er bij en bak ze knapperig. Kruid het met sambal, zout en peper. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking, en giet hem af. Roer de kerriesoep door het vis mengsel. Je eten is al klaar!!!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tinkhoofd avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten