1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Garnalen
  5. DIPSAUS met garnalen (shrimp dip)

DIPSAUS met garnalen (shrimp dip)

Door: ecureuil

  • Amerikaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-08-2006

Ingrediënten


200 g KIRI
1 bakje cottage cheese
100 g mayonaise
100g garnalen (gepeld)
1 stengel bleekselderij (ongeveer 40 g)
1/2 groene paprika
1 ui
1/2 theelepel tabasco
1 eetlepel citroensap
zout


Verder heb je nodig


Keukenmachine

DIPSAUS met garnalen (shrimp dip)
DIPSAUS met garnalen (shrimp dip)

Amerikaans recept, bij de borrel, als voorgerecht, buffetgerecht, of als lunchgerecht, altijd raak! ook kinderen zijn er dol op.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak selderij, paprika en ui heel fijn .
snijd de garnalen in stukjes
meng alle ingredi¿nten.
zout toevoegen naar smaak.

Serveertip

Serveren met rauwkost: komkommerreepjes, bleekselderij,wortel, radijsjes, bloemkoolroosjes, courgette etc. of crackers, stokbrood, chips.....



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ecureuil
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top