Kangeroe in de wok

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-07-2006

Exotisch, snel, lekker en makkelijk recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- boter
- 300g bloemkoolroosjes
- 2 wortelen
- 125g mini maiskolfjes
- 150g champignons
- 1 ui
- 1 teentje look
- 400g kangoeroefilet

- voor de saus:

- 1,5 dl koude gevogeltebouillon
- 1 theelepel arachideolie
- 2 eetlepels sherry dry
- 1 theelepel Maizena








Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Begin met de groenten te reinigen en te versnijden.
-Snij de ui in reepjes en pers de look.
-Snij het vlees in plakjes.


Bereidingswijze

-Verhit wat boter in de wok, voeg er het vlees bij en laat het al roerend bakken.


-Haal het vlees er daarna weer uit en leg het opzij.


-Reinig de wok en verhit opnieuw wat boter

-Laat de groenten zodanig stoven dat ze knapperig blijven.
-Begin met de hardste groenten: eerst de wortelen en de bloemkool, dan de maiskolfjes en de champignons, en tot slot de uireepjes en de geperste look.
-Roer voortdurend.


-Voeg het vlees toe en meng goed.
-Roer de saus nog even door en giet ze over de bereiding.
-Laat al roerend binden.


Serveertip

Eventueel nog even op smaak brengen en opdienen met noedels.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten