Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spinazie
  6. Fettuccine met spinazie en gorgonzola

Fettuccine met spinazie en gorgonzola

Door: spikkertje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-07-2006

Ingrediënten


250 g fettuccine met spinazie
zout
150 g gorgonzola
300 g cocktailtomaatjes, in vieren
1 zakje rucola
peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de fettuccine in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en vang 1 dl van het kookwater op. Schep er de gorgonzola en de cocktailtomaatjes door. Warm alles goed door totdat de kaas gesmolten is en voeg beetje bij beetje het kookvocht toe. Schep de rucola en peper naar smaak door de pasta en serveer direct. Lekker met ijsbergsla met gesnipperde sjalotjes en een caesardressing.

Bron

C1000



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van spikkertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top