1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spinazie
  6. Fettuccine met spinazie en gorgonzola

Fettuccine met spinazie en gorgonzola

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-07-2006

Ingrediënten


250 g fettuccine met spinazie
zout
150 g gorgonzola
300 g cocktailtomaatjes, in vieren
1 zakje rucola
peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de fettuccine in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en vang 1 dl van het kookwater op. Schep er de gorgonzola en de cocktailtomaatjes door. Warm alles goed door totdat de kaas gesmolten is en voeg beetje bij beetje het kookvocht toe. Schep de rucola en peper naar smaak door de pasta en serveer direct. Lekker met ijsbergsla met gesnipperde sjalotjes en een caesardressing.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van spikkertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van spikkertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top