1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Haaievinnesoep

Haaievinnesoep

  • Chinees, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-06-2006

Ingrediënten 4 personen


1 pakje haaievinnevezels.1.5 l kippebouillonzout en peper1 knoflookteentjeboter50 gr ham100 gr kippepoelet



Heerlijke soep ! De haaievinnen moeten wel lang weken en koken.
Maar het is de moeite waard.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de vezels een halve dag weken, alvorens u deze drie uur in de bouillon kookt

Bereidingswijze

Maak de soep op smaak met zout en peper.Pers het knoflookteentje uit, Fruit het in de boter en roer het door de soep Evenals de tot julienne gesneden ham en het fijngemaakte kippevlees.

Serveertip

Eet smakelijk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top