Haaievinnesoep

  • Chinees, Soep
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 23-06-2006

Heerlijke soep ! De haaievinnen moeten wel lang weken en koken.

Maar het is de moeite waard.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pakje haaievinnevezels.
1.5 l kippebouillon
zout en peper
1 knoflookteentje
boter
50 gr ham
100 gr kippepoelet
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de vezels een halve dag weken, alvorens u deze drie uur in de bouillon kookt

Bereidingswijze

Maak de soep op smaak met zout en peper.
Pers het knoflookteentje uit,
Fruit het in de boter en roer het door de soep
Evenals de tot julienne gesneden ham en het fijngemaakte kippevlees.

Serveertip

Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten