Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Soep
  5. Soep

Soep

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2006

Ingrediënten 4 personen


-uien
-olijfolie of boter
-paar tenen knoflook
-peper en zout
-azijn
-eieren (evenveel als het aantal personen voor wie je de soep maakt)
-bouillonblokje (kip of runds)



Een goedkope, makkelijke en vooral hartige soep

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Snij de uien grof en plet met het platte deel van een mes de gepelde knoflooktenen.
-Stoof deze op in olijfolie of boter, tot ze glazig worden.
-Doe water in de kom en doe daar een bouillonblokje bij.

Bereidingswijze

-Giet wat azijn bij het water
-Breek de eieren in de soep en pocheer ze.

Serveertip

Iedereen krijgt een gepocheerd ei in zijn of haar bord



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top