Mangosorbet met sinaasappel

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-06-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 sinaasappels (navel)

2 eetlepels sinaasappellikeur

1 groene appel (bijv. Granny Smith)

1 bakje mangosorbetijs (500 ml
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ijsbolletjeslepel

Voorbereiding

Schil de sinaasappels dik en verwijder alle witte schilletjes. Snijd de sinaasappel in 12 dunne plakken, besprenkel ze met likeur en laat ze in de koelkast circa 1 uur door en door koud worden.

Bereidingswijze

Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Leg op elk bord een plak sinaasappel en leg de appelpartjes eroverheen. Schep er een flinke bol sorbetijs op en dek deze af met een plak sinaasappel. Serveer direct.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten