1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Erwten Bhaji

Erwten Bhaji

  • Indiaas, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-06-2006

Ingrediënten 4 personen


500 gram verse of diepvries erwten, 1 theel. bakpoeder, 1 theel. zout, 4 kopjes erwten meel, 1 eetl. gemalen komijn, plantaardige olie voor het bakken - (voor 12 porties)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De erwten een avond tevoren gaar koken en laten uitdruipen. Het erwten meel met de bakpoeder, de komijn en het zout vermengen en zoveel water toevoegen dat er een dik deeg ontstaat. De erwten toevoegen. De olie in een diepe braadpan verhitten, een lepel van het erwtenmengsel erin doen en goudbruin bakken. Doorgaan tot het deeg op is.

Serveertip

De koekjes warm opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sarasvati


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sarasvati
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top