1. Home
  2. Recepten
  3. Goedkope en snelle keuken
  4. Appel-gembersaus met groene peper

Appel-gembersaus met groene peper

  • Goedkoop en snel,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-06-2006

Ingrediënten 4 personen


Half liter sherry
50 gr honing
2 kaneelstokjes
1 stukje gember
750 gr zure moesappels
half eetlepel groene peper.



(saus voor gevogelte)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm langzaam de sherry vermengd met honing en de kaneelstokjes. Schil de gember en in dunne schijfjes snijden en bij de sherry doen. Verhit het mengsel tot bijna aan het kookpunt. Dan de in schijfjes gesneden appel en wat groene peper toevoegen. Dit geheel 5 minuten laten trekken. Deze compote smaakt heerlijk bij gevogelte.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zomernacht


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zomernacht
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top