kerriespruitjes met appel

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-06-2006


De kerriepoeder en appel maken dit bijgerecht bijzonder smaakvol.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stuk appel

25 gr. boter

500 gr. spruitje

1 tl. kerriepoeder

Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de appel en snijd hem in kleine stukjes. Smelt de boter en roer de appel en kerriepoeder erdoor. Stoof de appelstukjes in ongeveer 2 minuten beetgaar.

Kook de spruitjes in weinig water met zout in 10 tot 15 minuten beetgaar. Giet de spruitjes af en schep het appel-kerriemengsel erdoor. Warm de spruitjes nog even goed door en doe ze dan over in de warme schaal.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten