RABARBERCOMPOTE 2

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-06-2006

Een heerlijk bijgerecht voor bij vlees

Deel dit recept

Ingrediënten
- 750 gram schoongemaakte rabarber

- 50 gram suiker

- 1 zakje vanillesuiker

- 1 kaneelstokje

- 2 moesappels

- 2 handenvol rozijnen

- 2 eetlepels maizena
Boodschappen bestellen

Voorbereiding


Bereidingswijze

- Snijd de rabarber in kleine stukjes en zet het met 1 dl. water op het vuur en breng dit aan de kook.

- Als dit kookt voeg je de suiker, vanillesuiker en kaneel toe en de in stukjes gesneden appel. Laat dit alles zacht worden, maar niet tot moes laten koken.

- Voeg de rozijnen toe, even mee laten koken en proef of alles zoet genoeg is, desgewenst suiker toevoegen.

- Leng de maizena aan met iets water en bind hiermee de rabarbercompote even laten koken en dan laten afkoelen.

Serveertip

Meer recepten zien met rabarber? Rabarber

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

cloudstormer avatar
cloudstormer 05-05-2015

Lekker! Maar ik heb er "iets" meer suiker bij gedaan.

shianna avatar
shianna 07-09-2011

deze is echt superlekker, dank je wel

soka avatar
soka 07-07-2009

Heerlijk!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten