1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Linzensoep
  6. Linzensoep

Linzensoep

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-06-2006

Ingrediënten 4 personen


350g linzen
350g soepgroenten
4 geschilde aardappelen (in blokjes)
1 rookworst (in plakjes)
1 grote prei (in ringen)
200g spek
2 uien (gesnipperd)
4 bouillonblokjes


Verder heb je nodig


Spek in blokjes snijden en lichtjes bakken


Stevige linzensoep voor in de winter

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Linzen wassen
linzen met uien, prei en 2l water 40min laten koken
soepgroenten, bouillon en aardappel erbij doen en 20min laten koken
rookworst en spek toevoegen en nog 5 min laten koken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berschmi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berschmi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top