1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Toetjes borrel

Toetjes borrel

Door: tinkhoofd

  • Nederlands, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-06-2006

Ingrediënten 12 personen


100 g witte chocolade-
100 g pure chocolade-
2 dl slagroom-
3 eetlepels witte basterdsuiker-
12 chocoladecakejes



Lekker!! Het tweede recept van mijn 3 recepten voor een toetjes borrel!! Probeer er 1 uit, of maak een complete toetjes borrel met alledrie de recepten! Of (het allerleukst) bedenk zelf hapjes voor je toetjes borrel!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de chocolade. Klop de slagroom stijf met de suiker. Schep de helft van de slagroom door de witte chocolade en de andere helft door de pure. Schep dit in 2 verschillende schaaltjes en laat de mousse minstens 1 uur in de koelkast opstijven. Snij elk cakeje in 3 plakjes. Besmeer het eerste plakje met witte chocolademousse en leg het tweede er op. Besmeer het met pure chocolademousse. Leg het derde plakje erbovenop. Zet de torentjes op een mooi bord. Smullen!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tinkhoofd
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top