1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Thaise salade

Thaise salade

  • Thais, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-06-2006

Ingrediënten 4 personen


* 250 g glasnoedels
* 0.5 komkommer
* 1 rode peper
* 2 lente-uitjes
* 1 teentje knoflook
* 1 winterwortel
* 100 g peultjes
* 100 g tauge
* 10 verse Shii-take paddestoelen
* 10 takjes koriander
* Vissaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de glasnoedels in kokend water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel de glasnoedels koud onder de kraan en zet ze weg voor verder gebruik.

Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd hem in dunne reepjes. Haal de zaadjes uit de rode peper. Snijd de rode peper en de lente-uitjes in schuine ringen. Schaaf (met behulp van een dunschiller) dunne slierten van de wortel.
Verwijder de uiteinden van de peultjes en was de tauge. Snijd de shii-take in grove stukken en hak de koriander fijn.

Bereidingswijze

Verhit 2 eetlepels soja-olie in een wok op hoog vuur. Wok alle groenten samen met de noedels in enkele minuten beetgaar. Maak het geheel op smaak met vissaus en de gehakte koriander.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 01081979


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 01081979
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top