Kip met spek, boursin en champignons in Bladerdeeg

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2006
  • Kip met spek, boursin en champignons in Bladerdeeg

    Kip met spek, boursin en champignons in Bladerdeeg

    Kip met spek, boursin en champignons in Bladerdeeg

Kip met spek, boursin en champignons in Bladerdeeg is een ontzettend lekker voorgerecht.Echt een aanrader !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ons ontbijtspek
1/2 bakje kastanjechampignons
1 kipfilet
8 velletjes bladerdeeg
Peper
Boursin met knoflook
Eitje
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 441,86 kcal
Koolhydraten 26,04 g
Eiwitten 22,70 g
Vetten 27,12 g

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op circa 200 graden .
De Bladerdeeg plakjes ontdooien.

Bereidingswijze

Het ontbijtspek met peper bestrooien en
knapperig bakken . Champignons
in plakjes erbij voegen.
Even meebakken.
De kipfilet in stukjes snijden . Bladerdeeg
velletje beleggen met kip, stukje boursin, en wat spek-
champignonmengsel. Dichtvouwen en bestrijken met geklopt eitje, in de oven een kwartiertje laten bakken.

Serveertip

Drink er een lekker glaasje wijn bij ! Eet smakelijk.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 19-05-2020

Verrassend lekker en leuk om te maken! Bedankt voor het delen!

rondeel avatar
rondeel 27-12-2012

Dit was ons voorgerecht bij het kerstdinner. Iedereen vond het heerlijk! Dank voor het delen!

Kinggirl avatar
Kinggirl 26-03-2010

Heb dit gerecht gemaakt, maar dan met kant-en-klare bladerdeeg(ragout)bakjes, het was heerlijk! Geserveerd met een klein beetje sla en smullen maar!

boursin avatar
boursin 01-07-2009

Lijkt me lekker, ik neem hem mee in mijn webgroep koken_met_boursin

denjol76 avatar
denjol76 31-07-2008

klinkt erg lekker,dat ga ik proberen. Groetjes Denjol

kimbaminou avatar
kimbaminou 18-04-2008

Lijkt me heerlijk. Neem ik graag mee.

kimbaminou avatar
kimbaminou 17-04-2008

Lijkt me heerlijk, neem ik graag mee.

metata avatar
metata 01-09-2007

klink heerlijk, ga ik voor vanavond maken, dank je!

orphan avatar
orphan 05-07-2006

tjonge....nou pft...echt waar, ik heb geprobeerd om um te laten staan.... maar niet gelukt!

Christa_Beldman avatar
Christa_Beldman 29-06-2006

Lijkt me heerlijk Dank je groetjes Christa

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten