Pasta met Citroensaus

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-06-2006

Een fris en lekker zomergerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram, spaghetti,
2/3 beker olijfolie,
2/3 beker vers geraspte Parmezaanse kaas,
1/2 beker verse citroensap (van ongeveer 4 rijpe citroenen),
Zout, zwarte peper uit de molen,
1 eetlepel, geraspte citroenschil ( van een schoongeboende citroen! ),
Bosje vers gehakte basilicum
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de pasta in een grote pan gezouten water gaar.
Vermeng ondertussen, de Parmezaanse kaas, citroensap en de fijngehakte basilicum in een kom.
Giet de pasta over in een vergiet en vervolgens terug in de pan.

Bereidingswijze

Meng er de citroensaus door en de geraspte citroenschil.
Breng op smaak met peper uit de molen.

Serveertip

Lekker naast een visgerecht.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten