Dubbel Chocolade Ijs

  • Internationaal, Nagerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 08-06-2006

zo chocolade, erger kan niet.....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 1/2 portie Heel Erg Chocoladevla

  • 50 gram bittere chocolade

  • 250ml room

  • 50 ml zoete gecondenseerde melk
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    maak de chocolade vla volgens dit recept. Hiervan heb je de helft nodig.

    Bereidingswijze

    Rasp 50 gram bittere chocolade. En klop 250ml slagroom daarmee op met nog ca 50 ml zoete gecondenseerde melk. Als het mengsel dik is roer je de helft van de chocoladevla uit het recept hierboven er door. Zet het mengsel in de diepvries en zet je keukenwekker op 30 minuten.

    Elk half uur klop je het ijs-in-wording door. Tot het de structuur van softijs heeft.
    Dan mag je het tot gebruik verder in de vriezer laten staan.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten