Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-06-2006
  • Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

    Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

    Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

Dit is een supermakkelijke en lekkere manier om aardappels klaar te maken. De gepofte knoflooktenen knijp je aan tafel over de aardappels uit. Heerlijk met bijv. biefstukje en sla!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 gr. nieuwe aardappels

3 el. olijfolie

12 tenen knoflook (ongepeld)

4 takjes rozemarijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadslee

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225?C. Boen de aardappels schoon en snij ze in partjes (schil de aardappels NIET!). Dep ze dan met keukenpapier goed droog en leg ze in een braadslee. Meng er de olie door. Leg de knoflooktenen en takjes rozemarijn erbij. Rooster de aardappels in 35-45 min. goudbruin en gaar; schep ze regelmatig om. Bestrooi ze met zout en peper. Knijp de teentjes knoflook boven de aardappels uit.

Serveertip

?: Vriendin nr. 22 van 2006

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten