Zomerstamppot met spinazie, prei en ei

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-06-2006

Snel, eenvoudig, vegetarisch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg. aardappelen

6 eieren

300 gr. verse spinazie, gewasssen

250 gr. prei, gewassen en fijngesneden

ca. 2 dl. melk

20 gr. boter

zout, peper en nootmuskaat


Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 416,69 kcal
Koolhydraten 53,13 g
Eiwitten 19,24 g
Vetten 12,28 g

Bereidingswijze

Kook de aardappels in 20 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Snij 2 eieren fijn en de rest in partjes. Kook prei en spinazie in 5-7 min gaar. Laat de groenten uitlekken. Stamp de aardappels en roer melk en boter erdoor. Roer groenten, kruiden en fijngesneden eieren erdoor. Garneren met partjes ei.

Serveertip

? Margriet

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten