Toscaanse spekcreme

  • Italiaans, Streekgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-06-2006

Super lekker, en makkelijk te bereiden. Deze creme serveren we op een stuk warm brood met een glas goede rode wijn als voorgerechtje of als borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-1 kg fijngemalen spek

-20 gram zeezout

-Versgemalen zwarte peper

-6 teentjes knoflook

-een paar takjes rozemarijn

-1 theelepel wijnazijn
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Doe het fijngemalen spek in de blender, voeg er het zeezout, de zwarte peper, de gepelde knoflook en de blaadjes, niet de harde steeltjes van de
rozemarijn aan toe.








Bereidingswijze

-Giet er tot slot de wijnazijn bij en meng met de blender tot een gladde cr?me.

Serveertip

TIP :
-fijngemalen spek van de rug gebruiken

Laatste reacties

gissie avatar
gissie 07-06-2006

Hallokes , dit neem ik zeker mee hoor humm, bedankt , lieve groetjes Gissie

ronkent avatar
ronkent 07-06-2006

Ik neem aan dat er pancetta gebruikt wordt?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten