1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Aardappelgratin
  5. Aardappelgratin van Krieltjes en Boursin

Aardappelgratin van Krieltjes en Boursin

  • Frans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-05-2006

Ingrediënten 4 personen


1 teentje knoflook, 600 g voorgekookte krieltjes, 3 takjes platte peterselie, 1/2 bosje bieslook, 2 eieren, 2 dl melk, 2 bakjes Boursin Ail & Fine Herbes, goeie scheut kookroom, 1 zak geraspte jong belegen kaas, zout, peper


Verder heb je nodig


Ik heb dit recept aangepast, er zijn wat ingredienten toegevoegd, bedankt Birgitta!


Aardappelgratin van Krieltjes en Boursin
Aardappelgratin van Krieltjes en Boursin

Heerlijk Bijgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de kruiden. Klop de eieren los met de melk, kruiden, kookroom en de Boursin. Breng het op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 175 a 200 celsius graden (hangt van de oven af). Pel de knoflook, halveer hem en wrijf de ovenschaal ermee in. Verdeel de krieltjes over de schaal. Schenk het kruiden-Boursin mengsel over de krieltjes, geraspte kaas er over. Laat de aardappelgratin in ca. 30 minuten gaar worden middenin de voorverwarmde oven

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Aardappelgratin is heerlijk te combineren als bijgerecht bij broccoli en varkenshaas

Bron

Ditjes en Datjes mei 2006



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18


Reacties (19)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top