pittige couscous
- Mediterraan, Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 28-05-2006
Ingrediënten 4 personen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 646,62 kcal |
Koolhydraten | 73,03 g |
Eiwitten | 31,30 g |
Vetten | 23,23 g |
Bereidingswijze
- Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 10
minuten beetgaar koken. - Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
- Olie verhitten en gehakt ca. 2 minuten bakken.
- Knoflook pellen en erboven uitpersen.
- Peper toevoegen en meebakken.
- Tomaatjes halveren en ca. 2 minuten meebakken.
- Sperziebonen afgieten en door
tomatenmengsel scheppen. - Nog ca. 3 minuten meebakken.
- Couscous op vier borden scheppen en bonenmengsel erop scheppen
Laatste reacties
heb dit gerecht met rijst gemaakt ipv couscous as ook erg lekker