1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Couscous
  6. pittige couscous

pittige couscous

Door: kafes

  • Mediterraan, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-05-2006

Ingrediënten 4 personen


350 g couscous
500 g sperziebonen
2 rode Spaanse pepers
3 eetlepels olijfolie
350 g gehakt
1 teentje knoflook
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
zout peper


pittige couscous
pittige couscous

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 10
minuten beetgaar koken. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Olie verhitten en gehakt ca. 2 minuten bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peper toevoegen en meebakken. Tomaatjes halveren en ca. 2 minuten meebakken. Sperziebonen afgieten en door
tomatenmengsel scheppen. Nog ca. 3 minuten meebakken. Couscous op vier borden scheppen en bonenmengsel erop scheppen



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kafes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top