1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Risotto
  6. Risotto

Risotto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-05-2006

Ingrediënten 2 personen


Eetl. olie, 150 gr Risottorijst, 150 gr kipfilet in blokjes, 4,5 dl bouillon, bakje champignons , 2 stronkjes broccoli, ui, 1 teentje knoflook, scheutje room, zakje ger, kaas (oud)


Verder heb je nodig


Pan met dikke bodem


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Champignons in plakjes snijden, broccoli in kleine roosjes snijden, ui snipperen.

Bereidingswijze

In de pan olie warm laten worden. Ui en knoflook fruiten, Als ui en knoflook licht bruin geworden is kip toevoegen. Dit bruin bakken. Hierna risottorijst kort mee bakken. Bouillon toevoegen en aan de kook brengen. 20 min zachtjes laten koken (regelmatig roeren ook over de bodem). Na 10 min champignons en broccoli toevoegen en mee laten koken. Na de 20 min koken scheutje room toevoegen en de ger. kaas. Dit goed doorroeren. Eet smakelijk!

Serveertip




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inge3838


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inge3838
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top