1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Puree op zijn Frans

Puree op zijn Frans

Door: inge1956

  • Frans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-05-2006

Ingrediënten


Kruimige aardappelen (geschild), paar teentjes knoflook in schijfjes gesneden, olijfolie, een flinke hand gehakte peterselie, klontje boter, beetje koksroom, zout en peper.



Ik heb dit gerecht bij Daube gemaakt. Het was erg lekker erbij.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de aardappelen gaar.
Bak in olie de knoflook schijfjes.

Bereidingswijze

Giet de aardappelen af en pureer het. Voeg toe de olijfolie waar de knoflook in gebakken is, de peterselie, klontje boter, een beetje koksroom, zout en peper. Maak hiervan een smeulige puree. Doe boven op de puree de schijfjes knoflook.

Serveertip

Heerlijk bij onderander een Franse stoofpot.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inge1956
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top