Toscaanse aardappelen voor schotelbraai
- Multi-cultureel, Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 19-05-2006
echt een zuid afrikaanse recept voor in die buiten lucht te eten
Ingrediënten 6 personen
8 aardappelen met schil en in stukken gesneden - 1 ui,in halve ringen gesneden - 2 tot 4 teentjes knoflook. iets fijner gekneusd - margarine en olijfolie - zout - peper - lenteui, fijn - gemengde groene kruiden zoals rozemarijn, thijm, bacilicim, peterselie, oregano (gebruik genoeg)
Bereidingswijze
1. Roerbak aardappelen, ui en knoflook in een mengsel van margarine en olijfolie tot gaar. 2. Breng op smaak met zout en peper en roerbak het geheel nog even met groene kruiden en lenteui. (1-2 min.)
Serveertip
Serveer aardappelen direct, maar het kan ook later nog een keer opgewarmd worden as de honger weer toevallen en is vaak dan nog lekkerder..
VARIATIE:
Bak spekreepjes uit en snijd fijn en doen met groene kruiden erbij 1-2 min voor klaar.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties