Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Thaise dressing

Thaise dressing

Door: Christa_Beldman

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-05-2006

Ingrediënten


* sap van 1 limoen;
* 3 eetl. olijfolie;
* 1 eetl. sesamolie (niet meer, want de smaak is heel overheersend);
* 1 eetl. sojasaus;
* 1 schep bruine suiker;
* 1 eetl. gembersiroop;
* 1 klein teentje knoflook, geperst;
* 1 theel. sambal (brandal);
* 1 eetl. verse gehakte koriander;
* 1 eetl. verse gehakte basilicum



Ik heb hem bebruikt over de spinaziesla; heerlijk

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten door elkaar.
Lekker op een salade van tauge, spinazie, rucola, lenteuitjes, lange slierten komkommer (in de lengte schillen met een dunschiller).
Je kunt er ook koude eiernoedels door doen; ook lekker erbij.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Christa_Beldman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top