Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: brando70

  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-05-2006

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten * 2 dl bessensap * 4 lange vingers * 200 gram suiker.



De naam van het toetje zegt het al: enige bluf is de Hagenaar niet vreemd.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de eiwitten met het bessensap en de suiker in een grote vetvrij kom en klop het geheel met een Mixer tot alle suiker is opgelost en de eiwitten geheel stijf zijn geslagen. Het eiwit moet zo stijf zijn dat de kom even omgekeerd kan worden zonder dat schuim uitvalt. Verdeel de Haagse bluf over vier glazen en serveer er lange vingers bij.

Serveertip

Recept van Leen de Vries.
Een Noord-Brabander.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top