gebakken chinese kool

  • Chinees, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-05-2006

weer eens wat anders met chinese kool.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 flinke chinese kool, 2 eetl. olie, 2 knoflook teentjes, zout, 1/2 theel. maizena, 1 dl. water, 1 eetl. chinese rijstwijn, 1 eetl. donkere soyasaus, 1 theel. gesnipperde gember, 1/2 theel. suiker, ve-stin.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kool in grove stukken snijden, olie verhitten en kool een paar min. bakken met zout en de uitgeperste knoflookteentjes.
Maak de maizena aan met het water en voeg bij de maizena de rest van de ingredienten.
Voeg dit alles bij de kool en laat dit nog 3 min. bakken.

Serveertip

lekker bij rijstgerechten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten