Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Tomatensoep
  5. Chinece Tomatensoep

Chinece Tomatensoep

Door: bepjoop

  • Chinees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-05-2006

Ingrediënten 6 personen


Kipfilet,olie.4teentjesknooflook,Thaisesuace,2kipbouillon blokjes,2 blikjes tomatenpuree,2dl melk,50gr bloem,gember poeder,suiker,rode wijnazijn,sherry medium,gember siroop,miehoen engelhaar,lenteui,vetsin,zout



Ontdek meer:

Voorbereiding

Kip in blokjes snijden,knooflookpersen

Bereidingswijze

Kipblokjes in de olie bakken[net aan] met de knooflook en de Thaise sauce.Intussen een pan water met de kipbouillon op het vuur zetten,maar nog niet laten koken
In een kom de tomatenpuree,melk,bloem,gember poeder,suiker,rode wijnazijn.Dit allesnnaar eigen smaaak.Depan pan van het gas afhallen en het bloem papje al roerend erbij gooien.
Nog wat zout toevoegen vetsin,sherry gember sirooop en mihoen op het laats nog 3 in ringetjes gesneden lente ui toevoegen

Serveertip

Lekker met knooflook brood



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bepjoop
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top