taugesalade

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-05-2006

taugesalade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gr. tauge, 1 verkruimelde gedroogde chilipeper, 1/2 eetl. geroosterde sesamzaadjes, 2 theel. sesamolie, zout, 1 eetl. dunne ringen bosui, 1/2 theel. fijngesneden knoflook.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

tauge met water in afgedekte pan aan de kook brengen (pan absoluut dicht laten) en ca 7 min. laten koken. Tauge laten uitlekken.
saus maken van de andere ingredienten en door de tauge roeren.

Serveertip

lekker bij alle rijstgerechten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten