1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Creme van Geitenfeta en Dukkah

Creme van Geitenfeta en Dukkah

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-05-2006

Ingrediënten 2 personen


* 4 tenen knoflook * 350 gram geitenfeta * 7 el volle yoghurt * olijfolie * 2 volle tl gemalen komijn * 1 tl gemalen koriander * 1 tl tijm * 5 el geroosterde sesamzaadjes * 15 zwarte olijven zonder pit * 5 stengels lenteui *



Mooie brood dips voor twee dagen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de knoflook en leg ze in de knijper. Snij de lenteuitjes in ringetjes. Prak de feta fijn in een schaal, meng er de yoghurt beetje bij beetje doorheen zodat een dikke creme ontstaat en voeg er 2 el olijfolie aan toe. Roer dit goed om en zorg dat de creme lobbig blijft. Knijp er nu de knoflook boven uit en roer dit er goed doorheen.

Bereidingswijze

Meng komijn, koriander, tijm en het sesamzaad door elkaar en voeg een paar el olijolie toe en roer dit tot een stevige creme.
Garneer dit met de olijven en lenteuitjes.

Serveertip

Met warme ciabatta en tomatensalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van _wis_


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van _wis_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top