2 scharreleieren, hardgekookt
1 el magere yoghurt
2 el mayohalf
1/2 sjalotje, gesnipperd
peper, zout
4 voorgebakken croissants (C1000)
4 plakken C1000 achterham
2 el bieslook, geknipt
Bron: www.C1000.nl
Hak de eieren fijn en maak er met de yoghurt, de mayohalf, de sjalot en peper en zout naar smaak een salade van.
Verwarm de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de croissants open verdeel de ham erover.
Schep de eisalade erop en bestrooi met het bieslook.
Variatietips:
Vervang de eisalade door een gekookt, in plakjes gesneden ei en bestrooi met fijngeknipt bieslook.
Bestrijk voor een heerlijk zoete croissant de croissant met cr?me fra?che en kersenjam.
C1000
grimmigbeertje 07-05-2006
ik neem je recept mee het is erg lekkerliefs lucy