1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Saus
  6. Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky

Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky

Door: marianneoud

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-05-2006

Ingrediënten 4 personen


500 gr spaghetti 130 gr feta 2 el olijfolie verse koriander of peterselie voor garnering. :SAUS 3 dl room 1.5 dl whisky 200 gr gerookte zalm zwarte peper 2 el verse koriander

  • wat bloem voor te binden


  • Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky
    Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky
    Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky
    Spaghetti met feta , gerookte zalm en een saus van whisky

    Gewoon een heerlijk recept. De combinatie met zalm en feta is gewoon heerlijk

    Ontdek meer:

    Bereidingswijze

    Kook de spaghetti al dente en voeg na afgieten de olijfolie bij de spaghetti. Breng de room in een pannetje tegen de kook aan. Breng in een ander pannetje de whisky tegen de kook aan. Haal beide pannen van het vuur en roer de room en de drank door elkaar. Snijd de zal in reepjes, doe ze in het roommengsel en voeg de peper toe. Roer de verse kruiden er vlak voor het serveren door en schep de fijngemaakte feta er door.. Schep de spaghetti op een warme schaal en schenk de saus erover en roer dit met twee vorken door elkaar. Garneer met koriander of peterselie.

    Bron

    Niet



    Deel dit recept

    Reacties (33)

    Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
    Leuk kookboek om te volgen
    ?
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top