Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Oranjepudding

Oranjepudding

Door: edda_m

  • Internationaal, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-05-2006

Ingrediënten 6 personen


2 pakjes mandarijnen (tangerine) of sinaasappel (orange) gelatinepudding
2 blikjes mandarijntjes


Verder heb je nodig


Een puddingvorm van ruim een liter. 1 maatbeker.


Een leuke pudding om voor koninginnedag te maken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel de gelatine in losse blokjes en die los je op met de kokend water (tot het streepje 280 ml op de maatbeker.
Aan deze puddingmassa voeg je 2 blikjes mandarijntjes met hun sap toe en dan nog genoeg water tot je ca 1100 ml in je maatkan hebt bereikt. Even goed roeren en dan doe je de massa in je puddingvorm.
Zeker 3 uur laten opstijven in de koelkast.

Serveertip

Storten en serveren met lobbig geklopte slagroon.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top