1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Oranjepudding

Oranjepudding

Door: edda_m

  • Internationaal, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-05-2006

Ingrediënten 6 personen


2 pakjes mandarijnen (tangerine) of sinaasappel (orange) gelatinepudding
2 blikjes mandarijntjes


Verder heb je nodig


Een puddingvorm van ruim een liter. 1 maatbeker.


Een leuke pudding om voor koninginnedag te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel de gelatine in losse blokjes en die los je op met de kokend water (tot het streepje 280 ml op de maatbeker.
Aan deze puddingmassa voeg je 2 blikjes mandarijntjes met hun sap toe en dan nog genoeg water tot je ca 1100 ml in je maatkan hebt bereikt. Even goed roeren en dan doe je de massa in je puddingvorm.
Zeker 3 uur laten opstijven in de koelkast.

Serveertip

Storten en serveren met lobbig geklopte slagroon.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top