Kipfilet met feta

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-05-2006

Jammie jammie, geschikt voor mensen die op de lijn letten!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 g aardappelen
2 stukjes kipfilet
zout en peper
2 el vloeibare margarine
400 g bloemkool
gemengde salade
25 ml pittige dressing
1/2 pot kruidenfeta (kaas van 300 g)


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De aardappelen schillen, halveren, wassen en in ruim water aan de kook brengen.
Kipfilets bestrooien met zout en peper. In de koekenpan de margarine verhitten en de kipfilets in ca. 10 ? 15 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren.
Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken.
Een salade maken van verschillende soorten sla en daar de pittige dressing overheen gieten.
De stukjes fetablokjes laten uitlekken en over de kipfilets strooien.
Deze serveren naast de aardappelen, bloemkool en salade.




Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten