1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Gamba\'s in sherry

Gamba\'s in sherry

Door: jack_o

  • Spaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-05-2006

Ingrediënten 4 personen


12 rauwe Japanse Gamba's, gepeld - zout en zwarte peper, vergemalen - een paar druppels tabasco - 3 cl olijfolie - 3 cl sherry



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de rug van iedere garnaal een beetje in. Verwijder de donkere ingewanden en gooi ze weg.
Verhit de olie in een koekepan en roerbak de garnalen 2 ? 3 minuten, totdat ze roze zijn. Giet de sherry erover heen en kruid met de tabasco, zout en peper.
Doe ze in een schaal en dien meteen op.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jack_o
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top