1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Biologische keuken
  5. Vlammende bonenschotel

Vlammende bonenschotel

  • Biologisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-04-2006

Ingrediënten


Kidneybeansprei in reepjes gesneden
quorngeroosterde paprika uienringenpakje puree kruiden waaronder twee chili pepers en knoflooksojasaus
verbrokkelde feta geraspte kaas olijfolie kwarteleitjes


Verder heb je nodig


Ovenschotel, wok,


Speciaal voor Pinksteren een vlammende schotel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de kidneybeans 8 uur wellen in koud water.
Kook de boontjes gaar.
Bak de uien in de wok. Voeg de quorn, prei, paprika, kruiden en tot slot de sojasaus toe.
Kook de eitjes, maak de puree.
Tot hier kan ook van tevoren klaargemaakt.
Vul de ovenschotel met boontjes en wokvulling, roer de fetakaas erdoor, verstop de gepelde eitjes in de schotel. Dek af met de puree, top het met geraspte kaas en een beetje olie.
Plaats de schaal in de oven (200 gr.) voor 30 min.

Serveertip

Lekker met een groene salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pinksterblom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pinksterblom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top