vega extra gevulde ossenstaartsoep

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-04-2006

Een heerlijke met groenten gevulde soep

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak honig ossenstaartsoep, 1 grote of twee middelmatige potten champignons, 100 gram gedroogde nasi of bamigroenten, sojasaus, peper, gebakken uitjes, paprikapoeder, 50 gram havermout(snelle variant), ketoembar
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
garde, pan,

Voorbereiding

Is er niet
Let op!!!! vocht van de champignons door de soep doen.

Bereidingswijze

Doe de ossensoep in een grote pan, voeg hierbij de champignons met het vocht en voeg water toe tot andere halve liter is verkregen en roer dit goed door elkaar met de garde, voeg de andere ingredienten toe en breng dit aan de kook en laat daarna nog 5 minuten zachtjes door koken.

Serveertip

Voor de niet vega variant kun je vlees dat snel klaar is of vleeswaren toevoegen of bestrooien met kaas.
Voor een dikke soep minder water of meer havermout toevoegen of langer laten door koken, maar wel op letten dat het niet aan de bodem koekt of aanbrand.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten