1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. vega extra gevulde ossenstaartsoep

vega extra gevulde ossenstaartsoep

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-04-2006

Ingrediënten 4 personen


1 pak honig ossenstaartsoep, 1 grote of twee middelmatige potten champignons, 100 gram gedroogde nasi of bamigroenten, sojasaus, peper, gebakken uitjes, paprikapoeder, 50 gram havermout(snelle variant), ketoembar


Verder heb je nodig


Garde, pan,


Een heerlijke met groenten gevulde soep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Is er niet
Let op!!!! vocht van de champignons door de soep doen.

Bereidingswijze

Doe de ossensoep in een grote pan, voeg hierbij de champignons met het vocht en voeg water toe tot andere halve liter is verkregen en roer dit goed door elkaar met de garde, voeg de andere ingredienten toe en breng dit aan de kook en laat daarna nog 5 minuten zachtjes door koken.

Serveertip

Voor de niet vega variant kun je vlees dat snel klaar is of vleeswaren toevoegen of bestrooien met kaas.
Voor een dikke soep minder water of meer havermout toevoegen of langer laten door koken, maar wel op letten dat het niet aan de bodem koekt of aanbrand.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top