1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Spinazie
  6. Roerbakasperges met gerooktezalm en spinazie

Roerbakasperges met gerooktezalm en spinazie

Door: nootje56

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-04-2006

Ingrediënten 2 personen


Asperges, verse spinazie, gerooktezalmsnippers en smaaksoffen
peper zout en snufje kerriepoeder en klein beetje olijfolie


Verder heb je nodig


Dunschiller, wok of roerbakpan,snijplank en mes, kookpan


Een lekker luchgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Asperges schillen en in drie stukken snijden, spinazie goed wassen en grof snijden de asperges licht afblancheren

Bereidingswijze

Roerbakpan voorverwarmen en de olie erin doen aperges toevogen even opbakken de spinazie even mee roerbakken en dan de zalmsnippers toevoegen, dan op smaak brengen. Er kunnen verschillende sauzen bij gemaakt worden, zelf prefereer ik een lichte kaassaus.

Serveertip

Dit gerecht kan eventueel ook perfect diene als een voorgerecht



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nootje56
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top