Cote a l os gegratineerd met merg

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Maak de chef in U wakker met dit heerlijke recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-1 kg cote a l?os
- 100 g merg
- 100 g paneermeel
-100 g gehakte peterselie
-1 eetlepel mosterd
-peper en zout




.


Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-Braad de cote a l os 5 a 6 minuten aan om te kleuren

Bereidingswijze

-Maak een papje van 1/3 merg, 1/3 paneermeel en 1/3 gehakte peterselie, voeg een eetlepel mosterd toe en kruid met peper en zout.

-Smeer de aangebraden cote a l os in met dit mengsel.

-Bak ca. 10 minuten in de oven aan 200 C.

Serveertip

Dit gerecht hoeft geen groenten, eventueel een stukje brood of gebakken aardappelen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten