1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Biefstuk
  6. Biefstuk met Pommes Duchesse

Biefstuk met Pommes Duchesse

Door: yellybean

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-04-2006

Ingrediënten 4 personen


*1 bakje kastanjechampignons (250 gr)*8 zongedroogde tomaten op olie *1 zak pommes duchesse (diepvries, 600 gr)*1 zak gebroken sperziebonen (koelvers, 250 gr)*Vloeibare bakboter *4 biefstukjes *Chanpignonroomsaus van Knorr


Biefstuk met Pommes Duchesse
Biefstuk met Pommes Duchesse

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Frituurpan voorverwarmen op 190C. Paddenstoelen schoonvegen en in plakjes snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. In frituurpan Pommes Duchesse volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en biefstuk in 3 min. bakken, halverwege keren. Uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In overgebleven bakvet paddenstoelen in 5 min. bakken. Champignonroomsaus toevoegen en door en door verwarmen. Tomaatjes door sperziebonen mengen. Op vier borden Pommes Duchesse, sperziebonen en biefstuk leggen. Helft van saus over biefstuk schenken, rest van saus erbij serveren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top