Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham
- Nederlands, Borrelhapje
- 10-20 min.
Heerlijk borrelhapje. Smaakt verrukkelijk. Kan een dag van tevoren al voorbereid worden. Prima dus voor een feestje.
Ingrediënten 36 recipe.people
6 eieren -peper, zout -
scheutje melk - boter om te bakken -
1 eetlepel fijngehakte peterselie -
150 gram roomkaas met kruiden en knoflook
150 gram rauwe Ardenner ham
Benodigdheden
cocktailprikkersVoorbereiding
Eieren loskloppen met peper, zout, melk en fijngehakte peterselie. Boter verhitten en hiervan dunne omeletjes bakken. Af laten koelen.
Omeletjes besmeren met roomkaas. Plakken ham erover verdelen. Omeletjes oprollen. Verpakken in plastic folie en op laten stijven in de koelkast.
Bereidingswijze
Zijkanten schuin wegsnijden en rollen elk in 6 stukjes snijden. Vastzetten met een cocktailprikker.
Serveertip
Lekker bij de borrel of als voorgerechtje serveren. Dan omeletjes schuin in 3 stukken snijden. Wat sla op een bordje. Rolletjes er mooi opleggen. Garneren met kerstomaatjes.