Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham

    Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham

    Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe ham

Heerlijk borrelhapje. Smaakt verrukkelijk. Kan een dag van tevoren al voorbereid worden. Prima dus voor een feestje.

Deel dit recept

Ingrediënten 36 recipe.people
6 eieren -
peper, zout -
scheutje melk - boter om te bakken -
1 eetlepel fijngehakte peterselie -
150 gram roomkaas met kruiden en knoflook
150 gram rauwe Ardenner ham
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
cocktailprikkers

Voorbereiding

Eieren loskloppen met peper, zout, melk en fijngehakte peterselie. Boter verhitten en hiervan dunne omeletjes bakken. Af laten koelen.
Omeletjes besmeren met roomkaas. Plakken ham erover verdelen. Omeletjes oprollen. Verpakken in plastic folie en op laten stijven in de koelkast.

Bereidingswijze

Zijkanten schuin wegsnijden en rollen elk in 6 stukjes snijden. Vastzetten met een cocktailprikker.

Serveertip

Lekker bij de borrel of als voorgerechtje serveren. Dan omeletjes schuin in 3 stukken snijden. Wat sla op een bordje. Rolletjes er mooi opleggen. Garneren met kerstomaatjes.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Doorsturen

Home Recepten